Kerstkookworkshop in Proeflokaal Limburg

Kerst kookworkshop

Dit jaar organiseren we ook weer een kerst kookworkshop! Er worden verschillende gerechten bereidt die gericht zijn op het kerstthema in het genot van kerstsferen! De workshop vindt plaats op 23 november of 13 december; dit ligt geheel aan de deelnemers. U kunt zich opgeven door ‘Offerte aanvragen’ hieronder.

U wordt ontvangen met een heerlijk kerst aperitiefje. Onze chef-kok zal uitleg geven over het te bereiden kerstmenu en de producten die hierbij gebruikt worden, daarna gaat u zelf aan de slag! Tijdens de workshop wordt er brood en tapenade gepresenteerd, ook zijn alle drankjes uit ons standaard assortiment inbegrepen!

Een kookworkshop is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Smaakvol genieten van hetgeen dat onder leiding van de chef-kok wordt bereid én naderhand wordt genuttigd in de sfeervolle dinerkamer, of bij aangename condities op het terras. De menusamenstelling is altijd aangepast aan het seizoen, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse smakelijke streekgerelateerde producten. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en kennismaking met de ‘chef’ volgt, onder het genot van een hapje en een drankje, de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er gekookt en worden de tafels in gereedheid gebracht. Daarna volgt uiteraard het diner.

AlleMet gastvrije groet,
Team ProefLokaal Limburg
                                                                                     

 

 

 Dhr.  /   Mevr.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Datum

Vragen of opmerkingen

Verzenden

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s