Nog even uit je dak in 2016 met chocolade! Op naar 2017!

img_1664

Voor de chocoholics onder ons. Nog één keer lekker zondigen in 2016!

In 2017 smaakt het trouwens ook nog heerlijk want je kunt deze brownie makkelijk 2 dagen van tevoren maken!

CHOCOLADEBROWNIES

(12 tot 14 stuks)

Ingrediënten

135 g pure chocolade

175 g zachte boter

3 eierein

200 g suiker

merg van 1 vanillestokje

110 g gezeefde bloem

mespunt zout

50 g amandelschaafsel

150 g witte chocoladedruppels

Bereiding

Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de boter door. Klop au bain marie de eieren met suiker en vanille licht  en schuimig. Meng door de chocolade. Spatel er de bloem, het zout, de amandelen en de witte chocolade door. Vul een vorm met het chocolademengsel en plaats in een tot 160°C voorverwarmde oven gedurende circa 30 minuten. Laat afkoelen en snijd in gewenste vorm!

Wens iedereen een gezellige jaarwisseling toe en een bijzonder culinair 2017!

img_1665

img_1668

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s