Lente op het bord!

IMG_2318

Het weer is er niet naar, de sfeer des te meer! We maken gewoon lente op het bord  met deze gemarineerde zalm en vrolijke salade heb je altijd succes aan tafel:

Voor 6 personen

Ingrediënten

500 g krakend verse zalm

2 eetl. fijn gesneden dille en 2 eetl. fijn gesneden munt, 1 eetl. grof zeezout

1 eetl. mosterd

1 eetl. witte wijn Edik

3 eetl. olijfolie

peper en zout

Verschillende soorten sla en eetbare bloemen. Alfafa

Bereiding

Bestrooi de zalm met dille, munt en zout. Laat onder druk 4 uur marineren. Snijd de zalm in blokjes. Maak een vinaigrette met de mosterd, olie, peper en zout. Meng 1 eetl. door de zalm. Plaats de zalm op de borden met behulp van een uitsteker. Verdeel de salade en resterende vinaigrette over de borden. Ganeer de zalm met een toefje alfafa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s